Kundomdömen

Kundomdömen från Bra Byggare (www.brabyggare.se)

 • 2015-05-14av Göran Svensson 

  5 stjärnor

  Omdöme

  Kundens omdöme

  Tl-kvalitet har varit mycket bra på allt för mitt husbygge på 50 kvm med källare. Bra grävare med idéer om tomtplaneringen, bra snickare som gjort ett kvalitetsjobb och en bra byggledare som gjort att det har fungerat med logistiken för inköp och leveranser. Dessutom har jag under hela bygget fått mycket bra tips om lösningar och material. Tl-kvalitet har gjort ett toppenjobb, blir klara i utsatt tid också.

 • 2012-10-15av Lasse&Elisabeth

  5 stjärnor

  Omdöme

  Kundens omdöme

  Företaget arbetade effektivt och snabbt trots flera dagars skitväder. Arbetsplatsen städades också varje dag! Vi är mycket nöjda med resultatet

 • 2009-08-18av Cecilia

  5 stjärnor

  Omdöme

  Kundens omdöme

  Mycket bra! Trevlig och kompetent personal som ställde upp på ett pressat tidsschema.

 • 2009-07-18av Mattias

  4 stjärnor

  Omdöme

  Kundens omdöme

  Gjorde ett mycket bra jobb, tog initiativ och kom med förslag på olika lösningar, såg problem/möjligheter jag själv inte sett.

 • 2008-04-19av Lotta, Thomas, Sara & Johan

  5 stjärnor

  Omdöme

  Kundens omdöme

  Tobias på TL-kvalitet gav oss ett mycket seriöst och proffsigt intryck redan vid offerten och sedan genom hela byggprocessen. Arbetet följde vår gemensamt bestämda plan och Tobias tog även, i samråd med oss, egna initiativ som förbättrade resultatet ytterligare. TL-kvalitet färdigställde bygget inom utsatt tid med ett mkt tillfredsställande resultat. TL har varit väldigt lätta att arbeta med som entreprenör. Vi rekommenderar dem varmt!