OM OSS

OM FÖRETAGETTL Kvalitet hette från början Björkö Ull & Skinn, då var företaget i huvudsak lantbruk med fårproduktion. Men med tiden utvecklades företaget - bygguppdrag och grävjobb tog sakta men säkert över, snart blev lantbruket bara en bisyssla.I och med företagets utveckling valde vi också att byta namn - TL är initialierna på oss som ligger bakom firman, Tobias & Linda, "kvalitet" valde vi som följd på detta då det är just vad vi värdesätter högst på de jobb vi utför.


Genom åren har vi, just på grund av vår noggrannhet & kvalitet, lyckats bygga upp ett gediget kontaktnät vilket innebär att vi numer kan erbjuda total entreprenad. Vi utför allt från mindre husreparationer till stora byggprojekt.


Vi verkar mestadels i och kring Norrtälje, men tar även uppdrag i Stockholm..

KUNDOMDÖMEN


Tl-kvalitet har varit mycket bra på allt för mitt husbygge på 50 kvm med källare. Bra grävare med idéer om tomtplaneringen, bra snickare som gjort ett kvalitetsjobb och en bra byggledare som gjort att det har fungerat med logistiken för inköp och leveranser. Dessutom har jag under hela bygget fått mycket bra tips om lösningar och material. Tl-kvalitet har gjort ett toppenjobb, blir klara i utsatt tid också.

Göran Svensson

Tobias på TL-kvalitet gav oss ett mycket seriöst och proffsigt intryck redan vid offerten och sedan genom hela byggprocessen. Arbetet följde vår gemensamt bestämda plan och Tobias tog även, i samråd med oss, egna initiativ som förbättrade resultatet ytterligare. TL-kvalitet färdigställde bygget inom utsatt tid med ett mkt tillfredsställande resultat. TL har varit väldigt lätta att arbeta med som entreprenör. Vi rekommenderar dem varmt!

Lotta, Thomas, Sara & Johan

Gjorde ett mycket bra jobb, tog initiativ och kom med förslag på olika lösningar, såg problem/möjligheter jag själv inte se.

Mattias

KONTAKTA OSS


Adress: Viksholmsvägen 26, Norrtälje

Telefon: 070-981 50 11

Email: tlkvalitet@yahoo.se

KVALITETSSÄKRING


Organisationsnummer: 559091-5541

Innehar F-skattesedel: Ja

Bransch: Firmor för mark- och grundarbeten

Reg.datum firma: 1982-03-18

Registrerad för moms: Ja

Bolagsform: Aktiebolag

Ansvarsförsäkring: Ja

Trippel A i kreditvärdighet: Ja

Kreditkontroll: Kreditbevakas löpande. Vid eventuella betalningsproblem stängs det av från BraByggare.

Försäkringsbolag: Länsförsäkringars

BraByggares svartalista: Ej svartlistat

Råd & Röns svartalista: Ej svartlistat

SAMARBETSPARTNERS

Copyright © Helena Wiström